Dallmayr Espresso d'Oro chutná a aromatická
Silné espresso, na které jen tak nezapomenete.
Pro tuto specialitu se kvalitní kávová zrna praží šetrně při nízké teplotě po velmi dlouhou dobu.
Výsledkem je espresso s charakterem, které každým douškem připomíná Itálii.
Vychutnáte si i jako ristretto, cappuccino nebo latte macchiato.
Chuťový profil
Složení: Arabica & Canephora
Intenzita: 8/10
Prodejní cena za 1ks.
Vaječný koňak Espresso Martini:
Klasika reinterpretována
Espresso Martini je naprostá klasika, která se stala nepostradatelnou součástí každého domácího baru. Řekli jsme si, proč nezreinterpretovat klasiku? Výsledek – vaječný koňak Espresso Martini. Základem našeho nového favorita je Dallmayr Espresso d'Oro spárované s typickými ingrediencemi, jako je Kaluha a Vodka. Vrcholem tohoto receptu je plnohodnotný vaječný likér , který každému doušku dodá zvláštní hřejivý tón.
Na 2 sklenice Espresso Martini Vaječný koňak potřebujete:
30 ml Dallmayr Espresso d'Oro
30 ml vodky
30 ml Kahlua
100 ml vaječného likéru
vanilkový cukr
1 špetka soli
1 skořice nebo muškátový oříšek na ozdobu
Jak si namíchat koktejl:
Do šejkru dejte espresso, vodku, Kahluu, vaječný likér, vanilkový cukr a sůl.
Přidejte led a intenzivně protřepávejte, dokud není směs studená a napěněná.
Nalijte přes sítko do vychlazených sklenic na martini.
Ozdobte muškátovým oříškem nebo skořicí a několika kávovými zrnky.